Staart tondeuse voor koeien

Kerbl Staart Tondeuse Tailwell II

€ 360,- excl. BTW

Staart tondeuse koeien

Ontwikkelt om verlichting te bieden bij de vermoeiende klus om het haar van de staart van melkkoeien kort te houden. Het verwijderen van het vervuilde haar is belangrijk voor een optimale hygiëne van het melkvee, de melk en de melker. Voor een optimale melkkwaliteit moeten de staarten twee keer per jaar geschoren worden. Het kost zo slechts maximaal 4 seconden per staart en kan gemakkelijk uitgevoerd worden tijdens het melken.

Tailwell Power Tail Trimmer past in elke accuschroevendraaier(min 14V) met 1250 roteringen / min. Het principe is dat er een buitenmes ronddraait om een binnenmes, zodat er geen verwondingsgevaar is voor mens en dier. Regelmatig smeren, net als bij elk scheerapparaat, is belangrijk en dient na 30 tot maximaal 50 scheerbeurten te gebeuren.

Zelfs bij erg vuil of verklonterde staarten hoeft niet eerst voorgeknipt te worden. Per oplading kunnen 100 tot 200 staarten geschoren worden. Het slijpen van de messen is na 1000 tot 2000 staarten nodig, afhankelijk van hoe vuil de staarten zijn. Het slijpen is gemakkelijk te doen door middel van de meegeleverde schurende pasta. Accuschroevendraaier niet inbegrepen.

Eigenschappen:

  • past op vrijwel alle draadloze schroevendraaiers met 14 volt , 1250 omwentelingen / min.
  • verwijderde alle staart haar in enkele seconden , zelfs als volledig gematteerd met uitwerpselen en vuil.
  • Eenvoudig te slijpen met speciaal ontwikkelde slijpen plakken.
  • in een handige plastic opbergdoosje.
  • inclusief DVD en handleiding.
« van 3 »


Offerte aanvraag of Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte? U kunt ons telefonisch bereiken via 06-128 42 525, per e-mail via gerrithorst@hetnet.nl of via het onderstaande email-formulier:

    Uw interesse (vink aan):

    Meer informatie of offerte (vink aan):